Ga verder naar de inhoud

Pins bestellen voor Werelddag Suïcidepreventie 2024

Geplaatst door: VLESP
7/05/2024

Op 10 september wordt elk jaar wereldwijd aandacht gevraagd voor de preventie van zelfdoding. Ook dit jaar kunnen bedrijven en zorgorganisaties deelnemen door op de Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en hiervan foto's te delen.

Werelddag kader

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP), het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ) en de suïcidepreventiewerking van de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG-SP) vragen samen aan bedrijven en zorgorganisaties om op Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en foto's ervan te delen. Zo geven we samen het signaal dat we de preventie van zelfdoding belangrijk vinden! De oranje-gele pin is het internationale symbool voor suïcidepreventie en wordt op 10 september gedragen.

Wil je pins bestellen voor jezelf en ben je niet verbonden aan een organisatie? Wacht dan nog even af. Meer informatie volgt snel! Krijg je graag een seintje wanneer je pins voor jezelf kan bestellen? Klik dan hieronder.

Werelddag voorbeeld pin

Wil je graag pins (bij)bestellen voor jouw organisatie?

  • Bestellingen tot en met 10 pins zijn gratis én zelf af te halen op één van onze verdeelpunten (meerdere opties per provincie)
  • Bij bestellingen vanaf 11 pins krijg je de eerste 10 gratis. Daarna vragen we €0,50 per extra pin en bijkomende verzendkosten

Om ervoor te zorgen dat je tijdig je pins toegestuurd krijgt, kan je ten laatste op 15 juni 2024 je bestelling doorgeven.

Bestellen kan enkel door het onderstaande formulier in te vullen.

Bestel hier pins voor jouw organisatie

Opmerking: bij bestellingen vanaf 11 pins krijg je de eerste 10 gratis. Daarna vragen we €0,50 per extra pin en bijkomende verzendkosten.

Opmerking: afhaling bij een verdeelpunt kan bij bestellingen van maximaal 10 pins.

Verzending

Bevraag bij jouw organisatie of een bestelbonnummer vermeld moet worden op de factuur.

Bevraag bij jouw organisatie of een BTW- of ondernemingsnummer vermeld moet worden op de factuur.

Meer nieuwsartikels

Meeleven screenshot

Mee-leven.be zet zorg voor naasten in de kijker

- 15/05/2024

Op 14 maart 2023 lanceerde het Kenniscentrum Gezinswetenschappen (Hogeschool Odisee) de gloednieuwe website mee-leven.be, een website met tips en ondersteuning voor naasten van een gezinslid dat aan zelfdoding denkt.

Notieblok pennen

Rapport suïcidecijfers 2022

VLESP - 3/05/2024

Recent werden de suïcidecijfers van 2022 gepubliceerd. In deze blog zetten we deze cijfers even op een rij.

Ontwerp zonder titel 25

De Zelfmoordlijn 1813 beantwoordden nog nooit zoveel oproepen

CPZ - 19/04/2024
Met 23.886 beantwoorde oproepen via telefoon (18.511), chat (2.996) en e-mail (2.379), hebben de vrijwilligers van de Zelfmoordlijn 1813 in…