Ga verder naar de inhoud

Draag de pin & deel een foto

WSPD 2022

#WSPD2024

Neem deel aan deze actie door op Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en foto's hiervan te delen met vermelding van #WSPD2024.

Deelnemen kan alleen, samen met vrienden, familie, de organisatie waar je werkt, je team of met je huisdier.

Op die manier geven we samen het signaal dat we de preventie van zelfdoding belangrijk vinden. De oranje-gele pin is het internationale symbool voor suïcidepreventie en wordt op 10 september gedragen als teken voor solidariteit en steun aan iedereen die met zelfdoding werd of wordt geconfronteerd.

Werelddag voorbeeld pin

Wil je graag pins bestellen voor jouw organisatie?

Geef samen met ons het signaal dat we de preventie van zelfdoding belangrijk vinden. Wij sporen organisaties en bedrijven aan hun pins te bestellen.

  • Bestellingen tot en met 10 pins zijn gratis én zelf af te halen op één van onze verdeelpunten (meerdere opties per provincie)
  • Bij bestellingen vanaf 11 pins krijg je de eerste 10 gratis. Daarna vragen we €0,50 per extra pin en bijkomende verzendkosten

Helaas zijn de bestellingen voor meer dan 10 pins afgerond. Tot de voorraad strekt, kan je wel nog tot en met 10 pins afhalen op één van onze verdeelpunten (zie onderstaand formulier).

Wil je pins bestellen voor jezelf en ben je niet verbonden aan een organisatie? Je kan maximaal 5 pins bij ons aanvragen. Klik op onderstaande knop om ons persoonlijk te mailen en je bestelling door te geven.

Bestel hier pins voor jouw organisatie