SP-reflex is vernieuwd

SP-reflex, de e-learningwebsite over suïcidepreventie voor hulpverleners, heeft een update gekregen. De nieuwigheden op een rijtje:

  • Vanaf nu werken we met een loginsysteem voor iedereen die certificaten of RIZIV-accreditering wil krijgen voor de deelname aan SP-reflex. Hiervoor dien je eenmalig een gratis account aan te maken. Je kan je deelname aan de modules spreiden in de tijd, maar vergeet dan niet telkens in te loggen. Wanneer je in het oude systeem reeds bepaalde onderdelen gevolgd had, zullen die gekoppeld worden aan je deelnames in het nieuwe systeem. Meer informatie over de certificaten en accreditering vind je hier.
  • Deelnemen zonder account kan ook nog altijd, maar dan kom je niet in aanmerking voor certificaten of RIZIV-accreditering. Surf hiervoor rechtstreeks naar de modules.
  • Ook artsen zullen vanaf nu automatisch een certificaat in hun mailbox ontvangen wanneer ze zowel de e-learning als de praktijkoefening van een module gevolgd hebben.
  • Je kan vanaf nu ook terugkeren in de e-learning wanneer je bepaalde stukken wil herbekijken zonder helemaal opnieuw te beginnen.

SP-reflex is toegankelijk via deze website: www.zelfmoord1813.be/sp-reflex.

Met vragen over de e-learning kan je terecht bij VLESP via info@vlesp.be.

© Zelfmoord1813 - disclaimer