Ga verder naar de inhoud

Wie nomineer jij voor de VLESP Media Award 2022?

Geplaatst door: VLESP
7/04/2022

Zorgvuldige berichtgeving en beeldvorming over zelfdoding is van levensbelang. Om mediamakers te bedanken die op een correcte en hoopvolle manier hebben bericht over zelfdoding, conform de mediarichtlijnen, organiseren we sinds 2004 de uitreiking van een 'Media Award'.

Ook dit jaar willen we een mediamaker in de bloemetjes zetten en jij kan ons daarbij helpen. Stel jezelf als mediamaker kandidaat of nomineer een mediamaker via onderstaand formulier. We zijn op zoek naar mediamakers die het thema zelfmoord onder de aandacht brachten binnen zowel non-fictie, fictie als via sociale media.

Media

Ben jij een journalist, auteur, social media influencer, televisie- of theatermaker? En maakte je de afgelopen jaren (2020-2022) een artikel, boek, video, documentaire, podcast, reportage, theaterstuk of film over zelfdoding dat volgens jou veelbetekenend was voor het bespreekbaar maken van zelfdoding of de preventie van zelfdoding in Vlaanderen?

De mogelijkheid om mediamakers te nomineren is afgesloten. Bedankt voor de vele inzendingen! Op 9 september maken we de winnaar van de VLESP Media Award bekend.

Boek

Je bent zelf geen mediamaker, maar je wil wel graag iemand anders nomineren? Ook dat kan! Bezorg ons de naam van de mediamaker die volgens jou de VLESP Media Award 2022 verdient.

De mogelijkheid om mediamakers te nomineren is afgesloten. Bedankt voor de vele inzendingen! Op 9 september maken we de winnaar van de VLESP Media Award bekend.

Meer nieuwsartikels

Afbeelding Symp

VLESP viert 10-jarig bestaan en lanceert nieuwe adviezen voor suïcidepreventie

VLESP - 7/12/2023

Maak kennis met de nieuwe adviezen voor suïcidepreventie bij kinderen en jongeren en bij personen met autisme.

Notieblok pennen

Rapport suïcidepogingen 2022

VLESP - 28/11/2023

Lees meer over de registratie van de suïcidepogingen in 2022

SP Reflex omschakeling

Opgelet! Nieuwe website 'SP-Reflex'

VLESP - 27/11/2023
Deze week maken we de overstap naar een nieuwe website voor het online leerplatform 'SP-Reflex'. Ook alle e-learning modules zitten in een…