Ga verder naar de inhoud

Wie nomineer jij voor de VLESP Media Award 2022?

Geplaatst door: VLESP
7/04/2022

Zorgvuldige berichtgeving en beeldvorming over zelfdoding is van levensbelang. Om mediamakers te bedanken die op een correcte en hoopvolle manier hebben bericht over zelfdoding, conform de mediarichtlijnen, organiseren we sinds 2004 de uitreiking van een 'Media Award'.

Ook dit jaar willen we een mediamaker in de bloemetjes zetten en jij kan ons daarbij helpen. Stel jezelf als mediamaker kandidaat of nomineer een mediamaker via onderstaand formulier. We zijn op zoek naar mediamakers die het thema zelfmoord onder de aandacht brachten binnen zowel non-fictie, fictie als via sociale media.

Media

Ben jij een journalist, auteur, social media influencer, televisie- of theatermaker? En maakte je de afgelopen jaren (2020-2022) een artikel, boek, video, documentaire, podcast, reportage, theaterstuk of film over zelfdoding dat volgens jou veelbetekenend was voor het bespreekbaar maken van zelfdoding of de preventie van zelfdoding in Vlaanderen?

De mogelijkheid om mediamakers te nomineren is afgesloten. Bedankt voor de vele inzendingen! Op 9 september maken we de winnaar van de VLESP Media Award bekend.

Boek

Je bent zelf geen mediamaker, maar je wil wel graag iemand anders nomineren? Ook dat kan! Bezorg ons de naam van de mediamaker die volgens jou de VLESP Media Award 2022 verdient.

De mogelijkheid om mediamakers te nomineren is afgesloten. Bedankt voor de vele inzendingen! Op 9 september maken we de winnaar van de VLESP Media Award bekend.

Meer nieuwsartikels

WSPD 2022

Werelddag Suïcidepreventie 2022

VLESP - 10/09/2022

Elk jaar wordt op 10 september wereldwijd aandacht gevraagd voor de preventie van zelfdoding, want praten over zelfmoord is nog vaak een taboe. Daarom roepen de organisaties achter Zelfmoord1813 naar aanleiding van Werelddag Suïcidepreventie iedereen op om mee het verschil te maken.

NOMINATIE Sofie L

En de VLESP Media Award 2022 gaat naar...

VLESP - 9/09/2022

Sofie Lemaire ontving vandaag de VLESP Media Award 2022!