Ga verder naar de inhoud

Verspreid mee onze campagnes

Wil je het belang van mentale gezondheid mee onder de aandacht brengen? En wil je één van onze campagnes mee verspreiden? Leer hieronder meer over de 4voor12 campagne en de Kom uit je Kop campagne.

4voor12 gezichtjes

4voor12

De campagne 4voor12 is een initiatief van VLESP en Te Gek!? en wordt gefinancierd door de Vlaamse overheid.

Het doel van de campagne is de brede bevolking sensibiliseren om alert te zijn voor signalen van psychische kwetsbaarheid en ermee aan de slag te gaan. Op die manier willen we mensen aanmoedigen om er te zijn voor elkaar en psychische problemen sneller op te merken. Zo hopen we mensen sneller toe te leiden tot de juiste hulp zodat ernstige psychische problemen vermeden kunnen worden.


Poster blog

Kom uit je Kop

Om mannen te ondersteunen ontwikkelden we 'Kom uit je Kop'. Een website die psychische problemen bij mannen uit de taboesfeer wil halen en mannen (en hun omgeving) aanmoedigt 'uit hun kop' te komen en hulp te zoeken op de manier die het best bij hen past.

Heb je interesse om deze campagne onder de aandacht te brengen op sociale media? Vraag hieronder onze communicatiegids aan met inspiratie voor verschillende posts.