Ga verder naar de inhoud

Webinars voor Werelddag Suïcidepreventie

Geplaatst door: CPZ
2/09/2022

Op 10 september is het de Werelddag Suïcidepreventie. Een uitgelezen kans om meer te weten te komen over wat jij kan doen om mee zelfdoding te voorkomen.

Webinars werelddag

Het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ), de organisatie achter de Zelfmoordlijn, draagt de boodschap van de Werelddag Suïcidepreventie mee uit met een aanbod gericht naar het brede publiek én naar bedrijven.

  • Met de gratis webinar ‘Suïcidepreventie op de werkvloer’ op 6 september wil het CPZ iedereen op de werkvloer tools aanreiken om signalen van zelfdoding op de werkvloer te herkennen en er gepast op te reageren.
  • Iedereen kan deelnemen aan de gratis webinar ‘Hoe in gesprek gaan met iemand die aan zelfmoord denkt’ op 8 september. Je hoeft geen professional te zijn om een verschil te kunnen maken.

Naast het webinaraanbod tijdens de week van de Werelddag zal het CPZ in de aanloop van de Werelddag via sociale media alle acties mee uitdragen: volg de Werelddag op de voet én krijg een kijkje achter de schermen bij de Zelfmoordlijn via onze sociale media.

Meer nieuwsartikels

WSPD 2022

Werelddag Suïcidepreventie 2022

VLESP - 10/09/2022

Elk jaar wordt op 10 september wereldwijd aandacht gevraagd voor de preventie van zelfdoding, want praten over zelfmoord is nog vaak een taboe. Daarom roepen de organisaties achter Zelfmoord1813 naar aanleiding van Werelddag Suïcidepreventie iedereen op om mee het verschil te maken.

NOMINATIE Sofie L

En de VLESP Media Award 2022 gaat naar...

VLESP - 9/09/2022

Sofie Lemaire ontving vandaag de VLESP Media Award 2022!