Mei wandeling

 

Op de eerste zondag van mei houdt Werkgroep Verder haar jaarlijkse wandeling voor nabestaanden na zelfdoding, vrienden en sympathisanten. 

Programma

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

Programma

Volgende editie: zondag 5 mei 2019 - Domein Osbroek - Stadspark Aalst. Schrijf je nu in!

Elk jaar wandelt Werkgroep Verder op de eerste zondag van mei in een andere provincie samen met lotgenoten en  sympathisanten onder het motto: "You'll never walk alone."

We maken er samen een wandeling van ongeveer 5 km en beginnen en eindigen onze wandeling in een taverne waar je de mogelijkheid hebt om iets te eten en/of te drinken. De wandeling start steeds om 14 uur. We wandelen samen met nabestaanden, vrienden en sympathisanten doorheen de natuur. Op het einde van de wandeling houden we even een stop op een rustige plek voor een stil moment en een ritueel. Rond 17 uur beëindigen we de wandeling aan de taverne en krijg je een aandenken mee naar huis. 

De wandeling is  steeds gratis en staat open voor iedereen, maar we vragen je graag om tijdig in te schrijven voor de organisatie van het stille moment. 

In 2019 wandelen we doorheen domein Osbroek en stadspark Aalst. De exacte vertreklocatie wordt u na inschrijving, via mail, meedegedeeld.

Inschrijven kan via deze link

 

top

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

© Zelfmoord1813 - disclaimer