Meiwandeling

 

 

 

 

 

Op de eerste zondag van mei houdt Werkgroep Verder haar jaarlijkse wandeling voor nabestaanden na zelfdoding, vrienden en sympathisanten. 

Programma

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

Programma

 

OPGELET: Onze editie van zondag 3 mei 2020 wordt helaas afgelast. Door de maatregelen omtrent COVID19 en op aanraden van de overheid hebben we de zeer moeilijke maar meest veilige beslissing genomen om onze meiwandeling in het Hallerbos te annuleren. We bekijken de mogelijkheid voor een nieuwe datum zodra de situatie in ons land stabiliseert. 

 

 

Elk jaar wandelt Werkgroep Verder op de eerste zondag van mei in een andere provincie samen met lotgenoten en  sympathisanten onder het motto: "You'll never walk alone."

We maken er samen een wandeling van ongeveer 5 km doorheen het groen, in gesprek met een lotgenoot of in stilte, hoe jij het wil en aanvoelt...

 De wandeling start steeds om 14 uur. Op het einde van de wandeling houden we even een stop op een rustige plek voor een stil moment en een ritueel. Rond 17 uur beëindigen we de wandeling. 

De wandeling is  steeds gratis en staat open voor iedereen, maar we vragen je graag om tijdig in te schrijven voor de organisatie van het stille moment. 

 

top

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

© Zelfmoord1813 - disclaimer