Meiwandeling

Op de eerste zondag van mei houdt Werkgroep Verder haar jaarlijkse wandeling voor nabestaanden na zelfdoding, vrienden en sympathisanten. 

           

Helaas kan ook dit jaar de Meiwandeling niet doorgaan...
Met pijn in hart, want we weten hoezeer wandelen, de natuur en de verbinding voelen met lotgenoten kan helpen.
Daarom organiseren we een online beweging!
Wandel op zondag 2 mei (of een andere datum die je beter past) met jouw bubbel, vrienden of familie doorheen de natuur en deel hiervan een foto of video met ons.
Met jullie inzendingen maken we er 1 geheel van.
Zondag 2/5 zullen wij op onze sociale media ook delen van wandelingen, gedichtjes en rituelen met jullie delen. Volg ons op de verschillende kanalen en wandel met ons mee!
 
Samen wandelen we verder...
Samen ondersteunen we elkaar...
Samen doorbreken we het taboe door ons online te tonen...
Samen gaan we Verder na zelfdoding.

 

 

Programma

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

Programma

Elk jaar wandelt Werkgroep Verder na Zelfdoding op de eerste zondag van mei in een andere provincie samen met lotgenoten en sympathisanten onder het motto: "You'll never walk alone."

We maken er samen een wandeling van ongeveer 5 km doorheen het groen, in gesprek met een lotgenoot of in stilte, hoe jij het wil en aanvoelt...

 De wandeling start steeds om 14 uur. Op het einde van de wandeling houden we even een stop op een rustige plek voor een stil moment en een ritueel. Rond 17 uur beëindigen we de wandeling. 

De wandeling is  steeds gratis en staat open voor iedereen, maar we vragen je graag om tijdig in te schrijven voor de organisatie van het stille moment. 

Volgende editie: 2022 - Vlaams-Brabant

top

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

top

© Zelfmoord1813 - disclaimer