1 mei wandeling

Op 1 mei houdt Werkgroep Verder haar jaarlijkse wandeling voor nabestaanden na zelfdoding, vrienden en sympathisanten. 

Programma

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

Programma

Elk jaar wandelt Werkgroep Verder op 1 mei in een andere provincie waarbij de editie van 2018 zal plaatsvinden in Limburg, meer bepaald in het Domein Kiewit (Putvennestraat 108 3500 Hasselt). Dit grote domein, naast domein Bokrijk, kent naast het vele groen ook heel wat waterpartijen en leuke wandelpaadjes. 

We maken er samen een wandeling van ongeveer 5 km en beginnen en eindigen onze wandeling in een taverne waar je de mogelijkheid hebt om iets te eten en/of te drinken. De wandeling start op 14 uur. We wandelen samen met nabestaanden, vrienden en sympathisanten doorheen de natuur. Op het einde van de wandeling houden we even een stop op een rustige plek voor een stil moment en een ritueel. Rond 17 uur beëindigen we de wandeling aan de taverne en krijg je een aandenken mee naar huis. 

De wandeling is  steeds gratis en staat open voor iedereen, maar we vragen je graag om tijdig in te schrijven voor de organisatie van het stille moment. 

Inschrijven kan via volgende link.

De wandeling is buggy- en rolstoelvriendelijk. 

Vervoersmogelijkheden

Met de wagen

Met de auto neem je de Kempische Steenweg ten noorden van Hasselt en je volgt de bordjes Domein Kiewit die je via de Putvennestraat 112 naar de parking leiden. 

Met het openbaar vervoer

  • Station Hasselt: Met het openbaar vervoer kom je er door de buslijn H2 te nemen die vertrekt aan het treinstation van Hasselt en op de parking van domein Kiewit halt houdt.

 

  • Station Kiewit: Je kan ook te voet gaan. Het NMBS station Kiewit bevindt zich op 2 km afstand van het natuurgebied.

 

 

top

Bekijk het verslag van de voorbije wandelingen

© Zelfmoord1813 - disclaimer

Creatie: Kunstmaan