Ga verder naar de inhoud

Vacatures bij VLESP

Geplaatst door: VLESP
10/01/2022

2022 brengt voor het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) een mooi aantal nieuwe projecten. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.

Het omvat vier vacatures waarbij je te werk wordt gesteld aan de Universiteit Gent en één vacature waarbij je te werk wordt gesteld bij het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ).

Vacatures aan de UGent:

  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor de ontwikkeling van preventierichtlijnen. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor onder meer een project m.b.t. suïcidepreventie bij kinderen en jongeren en een project m.b.t. suïcidepreventie bij personen met een autismespectrumstoornis. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor onder meer een suïcidepreventieproject in samenwerking met apothekers en een project m.b.t. suïcidepreventie bij personen met een autismespectrumstoornis. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (50%) voor dataregistratie en dataverwerking. Meer info.

De vacature bij het CPZ betreft een voltijds stafmedewerker (100%). Meer info.

Solliciteren kan tot en met 20 januari.

Meer nieuwsartikels

Laptop werken met schrift en koffie

Focusgroep voor hulpverleners met expertise in autisme

VLESP - 12/05/2022

Ben je hulpverlener en heb je ervaring in het begeleiden van personen met autisme en zelfmoordgedachten? Dan heet het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) jou welkom op deze online focusgroep die doorgaat op 20 juni 2022 van 12u tot 14u.

Bannerkomuitjekop

Kom uit je Kop: nieuwe website moedigt mannen aan hulp te zoeken bij mentale problemen.

VLESP - 26/04/2022

Mannen lopen wereldwijd een verhoogd risico op zelfdoding. Om mannen aan te moedigen hulp te zoeken bij mentale problemen, lanceert het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) vandaag, met de steun van de Vlaamse Overheid, de campagne ‘Kom uit je Kop’.

Dil

Wandel mee met Darkness Into Light op 7 mei

CPZ - 21/04/2022
Darkness Into Light, een van oorsprong Iers initiatief, is een wereldwijde actie die hoop wil brengen aan iedereen die ooit werd getroffen…