Ga verder naar de inhoud

Vacatures bij VLESP

Geplaatst door: VLESP
10/01/2022

2022 brengt voor het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) een mooi aantal nieuwe projecten. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.

Het omvat vier vacatures waarbij je te werk wordt gesteld aan de Universiteit Gent en één vacature waarbij je te werk wordt gesteld bij het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ).

Vacatures aan de UGent:

  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor de ontwikkeling van preventierichtlijnen. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor onder meer een project m.b.t. suïcidepreventie bij kinderen en jongeren en een project m.b.t. suïcidepreventie bij personen met een autismespectrumstoornis. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor onder meer een suïcidepreventieproject in samenwerking met apothekers en een project m.b.t. suïcidepreventie bij personen met een autismespectrumstoornis. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (50%) voor dataregistratie en dataverwerking. Meer info.

De vacature bij het CPZ betreft een voltijds stafmedewerker (100%). Meer info.

Solliciteren kan tot en met 20 januari.

Meer nieuwsartikels

Neutrale afbeelding

Focusgroep voor naasten van personen met autisme die zelfmoordgedachten hadden

VLESP - 12/12/2022

Om richting te geven aan adviezen voor naasten van personen met autisme is het VLESP op zoek naar naasten van personen met autisme, waarvan de personen met autisme zelfmoordgedachten hebben of gehad hebben in het verleden.

TT

Toekomstgerichte Training voor suïcidale personen: Data in 2023

- 7/12/2022

Ook in 2023 plant VLESP weer enkele tweedaagse opleidingen voor hulpverleners om groepstraining te kunnen geven aan personen met suïcidegedachten, namelijk de opleiding Toekomstgerichte Training.

Donkere dagen

Meer zelfdodingen rond de feestdagen? Doorbreek de mythe!

VLESP - 5/12/2022

Soms hoor je of lees je dat er in de periode rond de feestdagen meer zelfdodingen plaatsvinden. Maar is dat wel zo? In deze blog doorbreken we deze mythe en geven we enkele tips om van de eindejaarsperiode een warme tijd te maken.