Ga verder naar de inhoud

Vacatures bij VLESP

Geplaatst door: VLESP
10/01/2022

2022 brengt voor het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) een mooi aantal nieuwe projecten. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers.

Het omvat vier vacatures waarbij je te werk wordt gesteld aan de Universiteit Gent en één vacature waarbij je te werk wordt gesteld bij het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ).

Vacatures aan de UGent:

  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor de ontwikkeling van preventierichtlijnen. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor onder meer een project m.b.t. suïcidepreventie bij kinderen en jongeren en een project m.b.t. suïcidepreventie bij personen met een autismespectrumstoornis. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (70%) voor onder meer een suïcidepreventieproject in samenwerking met apothekers en een project m.b.t. suïcidepreventie bij personen met een autismespectrumstoornis. Meer info.
  • Wetenschappelijk Medewerker (50%) voor dataregistratie en dataverwerking. Meer info.

De vacature bij het CPZ betreft een voltijds stafmedewerker (100%). Meer info.

Solliciteren kan tot en met 20 januari.

Meer nieuwsartikels

Handen samen kring

Toekomstgerichte Training voor suïcidale personen: Opleiding voor hulpverleners

VLESP - 13/01/2022

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) zal dit voorjaar weer een tweedaagse opleiding zal organiseren voor hulpverleners om groepstraining te kunnen geven aan personen met suïcidegedachten, namelijk de opleiding Toekomstgerichte Training.

Laptop werken met schrift en koffie

Epidemiologisch rapport 2020

VLESP - 22/12/2021

Ben je op zoek naar cijfers over de prevalentie van geestelijke gezondheidsproblemen, suïcidegedachten, suïcidepogingen en suïcide? Raadpleeg het epidemiologisch rapport van 2020.

VLESP vacature

Vacature bij VLESP

VLESP - 21/12/2021

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie zoekt een nieuwe voltijdse medewerker, die zich mee zal buigen over een aantal (nieuwe) projecten binnen het Vlaams Actieplan. Solliciteren kan tot 20 januari 2022!