Ga verder naar de inhoud

Oproep deelname werknemers - suïcidepreventie op de werkvloer

Geplaatst door: VLESP
25/01/2024
Oproep spwerkvloer

Help jij ons zelfmoordpreventie te verbeteren op de werkvloer?

Had je in het verleden zelfdodingsgedachten terwijl je tewerkgesteld was? En wil je graag bijdragen aan zelfmoordpreventie op de werkvloer? Neem dan deel aan het samenwerkingsproject van het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) en IDEWE rond dit onderwerp. We zijn voor dit project geïnteresseerd naar jouw ervaringen en noden omtrent zelfmoordpreventie op de werkvloer.

Wat wordt er verwacht? In een vertrouwelijk gesprek met een erkend en ervaren klinisch psycholoog zullen we polsen naar hoe jij ervaart dat jouw organisatie voldoende aandacht besteed aan mentaal welzijn bij werknemers en welke noden jij daarin hebt.

Hoe deelnemen?
Laat via het inschrijvingsformulier vrijblijvend je gegevens achter, dan nemen wij via mail contact met jou op. We zullen dan enkele mogelijke data voorstellen waarop het gesprek kan plaatsvinden. Dat kan zowel online als ter plaatse bij IDEWE in Haasrode. Het gesprek zal ongeveer 1u - 1,5u in beslag nemen.

Meer nieuwsartikels

Afbeelding Symp

VLESP viert 10-jarig bestaan en lanceert nieuwe adviezen voor suïcidepreventie

VLESP - 7/12/2023

Maak kennis met de nieuwe adviezen voor suïcidepreventie bij kinderen en jongeren en bij personen met autisme.

Notieblok pennen

Rapport suïcidepogingen 2022

VLESP - 28/11/2023

Lees meer over de registratie van de suïcidepogingen in 2022

SP Reflex omschakeling

Opgelet! Nieuwe website 'SP-Reflex'

VLESP - 27/11/2023
Deze week maken we de overstap naar een nieuwe website voor het online leerplatform 'SP-Reflex'. Ook alle e-learning modules zitten in een…