Ga verder naar de inhoud

Epidemiologisch rapport 2020

Geplaatst door: VLESP
22/12/2021

Ben je op zoek naar cijfers over de prevalentie van geestelijke gezondheidsproblemen, suïcidegedachten, suïcidepogingen en suïcide?

Laptop werken met schrift en koffie

VLESP bundelt jaarlijks de meest recente en betrouwbare cijfers en studies in een uitgebreid epidemiologisch rapport. Naast de Vlaamse cijfers wordt ook ingegaan op de nationale en internationale context. Recent werd het rapport van 2020 gepubliceerd. Het epidemiologisch rapport is online raadpleegbaar op de VLESP website.

Daarnaast zijn de suïcidecijfers ook steeds te vinden op onze webpagina's rond feiten en cijfers.

Meer nieuwsartikels

Handen samen kring

Toekomstgerichte Training voor suïcidale personen: Opleiding voor hulpverleners

VLESP - 13/01/2022

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) zal dit voorjaar weer een tweedaagse opleiding zal organiseren voor hulpverleners om groepstraining te kunnen geven aan personen met suïcidegedachten, namelijk de opleiding Toekomstgerichte Training.

Now hiring

Vacatures bij VLESP

VLESP - 10/01/2022
2022 brengt voor het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP) een mooi aantal nieuwe projecten. Om ons team te versterken zijn we…
VLESP vacature

Vacature bij VLESP

VLESP - 21/12/2021

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie zoekt een nieuwe voltijdse medewerker, die zich mee zal buigen over een aantal (nieuwe) projecten binnen het Vlaams Actieplan. Solliciteren kan tot 20 januari 2022!