Ga verder naar de inhoud

Pins bestellen voor Werelddag Suïcidepreventie

Geplaatst door: VLESP
1/06/2022

Op 10 september wordt elk jaar wereldwijd aandacht gevraagd voor de preventie van zelfdoding. Ook dit jaar kunnen bedrijven en zorgorganisaties deelnemen door op de Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en hiervan foto's te delen.

Werelddag kader

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP), het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ) en de suïcidepreventiewerking van de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG-SP) vragen samen aan bedrijven en zorgorganisaties om op Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en foto's ervan te delen. Zo geven we samen het signaal dat we de preventie van zelfdoding belangrijk vinden! De oranje-gele pin is het internationale symbool voor suïcidepreventie en wordt op 10 september gedragen.

P.S.: Personen die graag voor zichzelf, voor vrienden, voor hun gezin, ... een pin willen afhalen houden best onze sociale media in de gaten. Binnenkort laten we weten waar en wanneer je pins kan afhalen.

Pins werelddag 2021

Je wil graag pins (bij)bestellen voor jouw organisatie?

  • Bestellingen tot en met 10 pins zijn gratis én zelf af te halen op één van onze verdeelpunten (meerdere opties per provincie)
  • Bij bestellingen vanaf 11 pins krijg je de eerste 10 gratis. Daarna vragen we €0,50 per extra pin en €15 verzendkosten

Om ervoor te zorgen dat je tijdig je pins toegestuurd krijgt, kan je ten laatste op 30 juni 2022 je bestelling doorgeven.

Bestellen kan enkel door het onderstaande formulier in te vullen.

De bestellingen werden afgesloten.

Meer nieuwsartikels

Photo 1507537362848 9c7e70b7b5c1

Internationale Mannendag

- 19/11/2022
Vandaag is het Internationale Mannendag. Een dag om stil te staan bij de leefwereld van mannen en aandacht te vragen voor hun mentaal…
Research

Evaluatie deskundigheidbevordering 2021

VLESP - 15/11/2022

Deskundigheidsbevordering van professionelen en sleutelfiguren behoort tot één van de meest efficiënte strategieën ter preventie van zelfdoding. Lees hier de evaluatie van onze vormingen in 2021.

Logo on track again

App On Track Again niet langer beschikbaar

VLESP - 10/11/2022

Door technische ontwikkelingen voor mobiele applicaties is de app On track again niet langer compatibel met de huidige vereisten. Hierdoor deden er zich technische problemen voor, waardoor we ons genoodzaakt zagen om de app On track again offline te halen.