Ga verder naar de inhoud

Pins bestellen voor Werelddag Suïcidepreventie

Geplaatst door: VLESP
1/06/2022

Op 10 september wordt elk jaar wereldwijd aandacht gevraagd voor de preventie van zelfdoding. Ook dit jaar kunnen bedrijven en zorgorganisaties deelnemen door op de Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en hiervan foto's te delen.

Werelddag kader

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP), het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ) en de suïcidepreventiewerking van de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG-SP) vragen samen aan bedrijven en zorgorganisaties om op Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en foto's ervan te delen. Zo geven we samen het signaal dat we de preventie van zelfdoding belangrijk vinden! De oranje-gele pin is het internationale symbool voor suïcidepreventie en wordt op 10 september gedragen.

P.S.: Personen die graag voor zichzelf, voor vrienden, voor hun gezin, ... een pin willen afhalen houden best onze sociale media in de gaten. Binnenkort laten we weten waar en wanneer je pins kan afhalen.

Pins werelddag 2021

Je wil graag pins (bij)bestellen voor jouw organisatie?

  • Bestellingen tot en met 10 pins zijn gratis én zelf af te halen op één van onze verdeelpunten (meerdere opties per provincie)
  • Bij bestellingen vanaf 11 pins krijg je de eerste 10 gratis. Daarna vragen we €0,50 per extra pin en €15 verzendkosten

Om ervoor te zorgen dat je tijdig je pins toegestuurd krijgt, kan je ten laatste op 30 juni 2022 je bestelling doorgeven.

Bestellen kan enkel door het onderstaande formulier in te vullen.

De bestellingen werden afgesloten.

Meer nieuwsartikels

Schrijven

Save the dates!

VLESP - 23/02/2023

Elkaar ontmoeten, op een studiedag bijleren over suïcidepreventie of samen bewegen. We hebben opnieuw heel wat activiteiten voor jullie op de planning staan.

Neutrale afbeelding

Focusgroep voor naasten van personen met autisme die zelfmoordgedachten hadden

VLESP - 12/12/2022

Om richting te geven aan adviezen voor naasten van personen met autisme is het VLESP op zoek naar naasten van personen met autisme, waarvan de personen met autisme zelfmoordgedachten hebben of gehad hebben in het verleden.

TT

Toekomstgerichte Training voor suïcidale personen: Data in 2023

- 7/12/2022

Ook in 2023 plant VLESP weer enkele tweedaagse opleidingen voor hulpverleners om groepstraining te kunnen geven aan personen met suïcidegedachten, namelijk de opleiding Toekomstgerichte Training.