Ga verder naar de inhoud

Bestel pins voor jouw organisatie

Geplaatst door: VLESP
1/06/2022

Op 10 september wordt elk jaar wereldwijd aandacht gevraagd voor de preventie van zelfdoding. Ook dit jaar kunnen bedrijven en zorgorganisaties deelnemen door op de Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en hiervan foto's te delen.

Werelddag kader

Het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie (VLESP), het Centrum ter Preventie van Zelfdoding (CPZ) en de suïcidepreventiewerking van de Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg (CGG-SP) vragen samen aan bedrijven en zorgorganisaties om op Werelddag Suïcidepreventie een pin te dragen en foto's ervan te delen. Zo geven we samen het signaal dat we de preventie van zelfdoding belangrijk vinden! De oranje-gele pin is het internationale symbool voor suïcidepreventie en wordt op 10 september zowel live als virtueel gedragen.

P.S.: Personen die graag voor zichzelf, voor vrienden, voor hun gezin, ... een pin willen afhalen houden best onze sociale media in de gaten. Binnenkort laten we weten waar en wanneer je pins kan afhalen.

Pins werelddag 2021

Je wil graag pins (bij)bestellen voor jouw organisatie?

  • Bestellingen tot en met 10 pins zijn gratis én zelf af te halen op één van onze verdeelpunten (meerdere opties per provincie)
  • Bij bestellingen vanaf 11 pins krijg je de eerste 10 gratis. Daarna vragen we €0,50 per extra pin en €15 verzendkosten

Om ervoor te zorgen dat je tijdig je pins toegestuurd krijgt, kan je ten laatste op 30 juni 2022 je bestelling doorgeven.

Bestellen kan enkel door het onderstaande formulier in te vullen.

Bestel hier pins voor jouw organisatie

Facturatiegegevens (indien je meer dan 10 pins bestelt)

Bevraag bij jouw organisatie of een bestelbonnummer vermeld moet worden op de factuur.

Bevraag bij jouw organisatie of een BTW- of ondernemingsnummer vermeld moet worden op de factuur.

Vragen?

Meer nieuwsartikels

Jongeren telefoon

Deelnemers gezocht voor studie over jongvolwassenen die een suïcidepoging van een vriend(in) meemaakten

VLESP - 29/06/2022

Welke invloed laat het meemaken van een suïcidepoging na op de sociale relaties en interacties van jongvolwassenen? Dat wil de SCOUT (Social Connection amOng yoUth in disTress) Community studie in kaart brengen.

Media award afb vr blog

Inspiratiesessie voor Mediamakers & uitreiking VLESP Media Award

VLESP - 1/06/2022

Je bent journalist, fictiemaker, communicatiemedewerker of influencer? En je wil ontdekken hoe je het thema zelfdoding zorgvuldig in de media aan bod kan brengen? Dan nodigen we jou graag uit op 9 september 2022 voor een boeiende inspiratiesessie en de uitreiking van de VLESP Media Award.

Mannen aan de zelfmoordlijn

Mannen aan de Zelfmoordlijn

CPZ - 1/06/2022

Naar aanleiding van de mannencampagne ‘Kom uit je kop’ van VLESP zoomde het Centrum ter Preventie van Zelfdoding in op de cijfers over mannen aan de Zelfmoordlijn.