Te Gek!? Tour de France 1813: overpeinzingen van Wim en Stijn

De Tourmalet en de "Tour Malet"

"Elkaar ontmoeten op de 'verkeerde weg'. 
Waar je met de ander jezelf leert kennen. 
En dan eindelijk de top, met een talent om even alles te ont-moeten."

Wim

18/7/2014

 

"Toen ik vandaag de tourmalet mocht op fietsen met de “Te Gek” bende dacht ik de laatste kilometers van de beklimming enorm aan de berg waar mijn broer voor stond toen hij het moeilijk had, en waar hij over wou, al was het maar voetje voor voetje tot zover hij op een punt was gekomen dat hij besliste om de weg naast de berg te nemen, jammer genoeg was deze een “DOODlopende “ weg waarin hij verdwaalde en hij geen weg terug meer vond. Door de keuze die hij nam was onze unieke band verbroken, ik was verscheurd binnenin. Ik begreep zijn keuze maar voelde me zo verdomd alleen. Ik stond voor een berg waarvan ik niet wist of hij wel te beklimmen was. Door mezelf  de tijd te gunnen en me hulp toe te laten zocht ik een weg van de berg die ik voetje voor voetje beklim en waarvan ik hoop op de top te mogen blijven." 

Stijn   tweelingbroer van Geert.

18/7/2014

© Zelfmoord1813 - disclaimer