Geef je mening over de chat van de Zelfmoordlijn 1813

Geplaatst door: kirstenpauwels

Centrum ter Preventie van Zelfdoding

Met de steun van het Rode Neuzen Fonds wil het Centrum ter Preventie van Zelfdoding de noden en verwachtingen van jongeren rond de chatdienst van de Zelfmoordlijn 1813 beter leren kennen. Zo kunnen wij de chat van de Zelfmoordlijn 1813 beter laten aansluiten op wat jongeren nodig hebben.

We lanceren een vragenlijst voor jongeren tussen 12 en 24 jaar. Jongeren die aan zelfmoord denken of bezorgd zijn om iemand in hun omgeving kiezen vaak voor chat. Meer dan de helft van de chatters is jonger dan 20 jaar.

Ben je zelf een jongere tussen 12 en 24 jaar oud? Vul dan onze vragenlijst in en help ons onze chat van de Zelfmoordlijn 1813 aan te passen aan jullie noden en verwachtingen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Elke jongere mag deelnemen, ook als je nog geen ervaring hebt met de Zelfmoordlijn-chat.

Kom je als professional in contact met jongeren tussen 12 en 24 jaar? Help je ons dan om de vragenlijst bij hen bekend te maken? Kopieer onze banner (met link: https://goo.gl/forms/btmUHMdFi99GrScx1) en verspreid hem via social media, in je nieuwsbrief, op je website, of je blog, etc.

Wil je meer weten over dit project of wil je chat-vrijwilliger worden bij de Zelfmoordlijn 1813? Contacteer het Centrum te Preventie van Zelfdoding.

© Zelfmoord1813 - disclaimer