De suïcidepreventiewerking van de Centra Geestelijke Gezondheidszorg op zelfmoord1813.be

Geplaatst door: Liefke De Witte

Suïcidepreventiewerking van de CGG

Zelfmoord1813 heeft als doel één centraal platform aan te bieden waar iedereen in Vlaanderen alle relevante informatie omtrent de preventie van zelfdoding kan terugvinden.
Deze informatie wordt aangeboden vanuit een samenwerking met alle relevante organisaties in Vlaanderen die zich primair richten op de preventie van zelfdoding en die elk een jarenlange specifieke expertise hebben.

De Suïcidepreventiewerking van de Centra Geestelijke Gezondheidszorg (CGG-SP) is één van deze organisaties. CGG-SP bestaat al meer dan 20 jaar en richt zich voornamelijk op verschillende hulpverleners (zoals politie, CLB-medewerkers, verpleegkundigen, artsen, therapeuten,...) door het organiseren van vorming suïcidepreventie en het ondersteunen van organisaties die een suïcidepreventiebeleid willen opmaken.

Op zelfmoord1813.be vind je meer informatie over dit aanbod op de pagina ‘Ondersteuning door de CGG’. Ben je op zoek naar een vorming of opleiding over suïcidepreventie? Neem dan zeker een kijkje op de vormingspagina van Zelfmoord1813.

 

© Zelfmoord1813 - disclaimer