Binnenkort certificaten voor alle deelnemers SP-Reflex

Vanaf maandag 3 juli zullen alle deelnemers aan de e-learning van SP-Reflex, de website die hoort bij de multidisciplinaire suïcidepreventierichtlijn voor hulpverleners, een certificaat van hun deelname ontvangen.

Tot hiertoe was er alleen voor artsen accreditering voorzien voor deelname aan de e-learning. Op vraag van verschillende deelnemers en zorginstellingen zal er dit weekend een aanpassing doorgevoerd worden. Hierdoor zal iedereen die zijn of haar mailadres achterlaat bij de start van een module een certificaat van deelname ontvangen in zijn of haar mailbox.

Per module is er één certificaat te verdienen. Een module bestaat uit een e-learning en praktijkoefening. Er zijn vier modules (Detectie, Interventies, Na een poging, Na een suïcide), dus in totaal kunnen er vier certificaten verdiend worden.

Om deze aanpassing mogelijk te maken, zal de e-learning van SP-reflex tijdelijk onbeschikbaar zijn op zondag 2 juli. Bovendien zullen deelnemers die reeds aan een module gestart waren voor de aanpassing niet kunnen verder gaan waar ze gebleven waren. Deelnemers die reeds gestart zijn met een module, raden we dus aan die af te werken voor zondag 2 juli.

Voor meer informatie over SP-reflex kan je terecht op de e-learningwebsite of bij VLESP (info@vlesp.be).

© Zelfmoord1813 - disclaimer