Statusbericht

Submissions for this form are closed.

16 mei 2019 - Praten over zelfmoord is belangrijk. Hoe begin je eraan? - Gent - VOLZET

Voor wie is deze vorming interessant?

Deze vorming richt zich op mensen uit diverse settings die vanuit hun job in contact kunnen komen met collega's, klanten of contactpersonen die mogelijks aan zelfmoord denken. Bijvoorbeeld onthaalmedewerkers, helpdeskmedewerkers of teambegeleiders. 

Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de ingebrachte leervragen en casussen wordt de inhoud van de vorming aangepast aan de noden van de deelnemers.

Wat kan je verwachten?

De nadruk van deze vorming ligt op het leren opvangen van en reageren op signalen van zelfmoordgedachten. Hoe merk je dat iemand aan zelfmoord denkt en wat doe of zeg je dan? 

Na het volgen van deze vorming heb je kennis over hoe zelfmoordgedachten ontstaan en ontwikkelen en weet je beter hoe je in gesprek kan gaan met mensen die aan zelfmoord denken. Je krijgt een theoretische basis, maar de nadruk ligt op praktijkoefeningen.

Praktisch

Wanneer: Donderdag 16 mei 2019 van 9u30 tot 16u

Locatie: Clemenspoort, Overwale 3 in Gent

Kostprijs: 120 euro. Deze module komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.

Inschrijven: Deze vorming is volzet. Annuleren kan gratis tot 2 weken voor de start van de vorming. Hierna wordt het volledige bedrag aangerekend. Gelieve pas te betalen na ontvangst van de factuur. 

Deze vorming wordt ook aangeboden op dinsdag 22 oktober 2019 in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.

Interesse?

Deze vorming is volzet, maar wordt ook aangeboden op dinsdag 22 oktober 2019 in Antwerpen. Klik hier voor meer informatie of om in te schrijven.

Voor meer informatie over deze vorming kan u terecht bij de Vormingsdienst van het Centrum ter Preventie van Zelfdoding: vormingsdienst@preventiezelfdoding.be

© Zelfmoord1813 - disclaimer